چهارشنبه, 24 بهمن 1403

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)

  • ساعت : ۱۰:۴۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ 
  • کد خبر : ۲۲۲۹۰۵
محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان (شاهرود) مطرح کرد:
سبزی‌كاری در جهت بهبود تغذیه و ارتقای سطح امنیت غذایی خانوارهای روستایی
 محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان (شاهرود)، در کارگاه آموزشی سبزی‌کاری که با شرکت زنان روستایی منطقه چهارطاق پرو برگزار شد، بر اهمیت سبزی‌کاری توسط زنان روستایی در جهت بهبود تغذیه و ارتقای سطح امنیت غذایی خانوارهای روستایی و همچنین اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت معیشتی این خانواده‌ها تأکید کرد.

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزشی که با همکاری مرکز خدمات جهاد کشاورزی بسطام برگزار شد، محمود حسن‌آبادی محقق مرکز، به بیان روش‌های سبزی‌کاری با امکانات روستایی توسط زنان روستایی منطقه چهارطاق پرو پرداخت.

 وی افزود: در کشت سبزی زمان مناسب کشت مهم بوده و کشت سبزی به‌عنوان محصول دوم در اراضی قابل اجراست.

 حسن‌آبادی سپس نحوه ضدعفونی بذر سبزیجات و نحوه صحیح کاشت را به زنان روستایی آموزش داد.

 وی در ادامه انواع کودهای قابل‌استفاده در سبزی‌کاری را به حاضرین در کارگاه ارائه داد.

 این محقق مرکز نحوه تولید سبزی خارج از فصل و در گلخانه را هم به بهره‌برداران آموزش داد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید 

sabhas1.jpgsabhas2.jpgsabhas3.jpg

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها