به گزارش روابط عمومی مرکز، کتاب "پیشرفتهای صورت گرفته در کاربردهای پلاسمای سرد در ایمنی و نگهداری موادغذایی" توسط آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) و خانم مهندس اعظم اشرفی دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ترجمه گردید. کتاب حاضر جدیدترین کتاب تدوین شده در مورد فناوری پلاسمای سرد وکاربرد آن در صنعت غذا می باشد که در سال 2020 برای اولین بار چاپ شده و توسط مترجمین به فارسی برگردانده شده است. این کتاب توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده و مشتمل بر 13 فصل شامل اصول مهندسی پلاسمای سرد، غیرفعّالسازی میکروارگانیسمها و ویروسها با استفاده از پلاسماي سرد، مدلسازی غیرفعّالسازی میکروبی در فراوری با پلاسمای سرد فشار اتمسفری،(CAPP)، اثر پلاسمای سرد برای کنترل بیوفیلم، ضدعفونی موادغذایی با رطوبت بالا و محصولات غذایی گرانولی با استفاده از پلاسمای سرد، غیرفعالسازی آنزیمی با استفاده از پلاسمای سرد، اثرات فراوری با پلاسمای سرد بر ترکیبات موادغذایی، ضدعفونی موادغذایی بستهبندیشده و مواد بستهبندی با پلاسمای سرد، تجهیزات پلاسمای سرد برای ضدعفونی موادغذایی، کاربردهای پلاسمای سرد مبتنیبر مایکروویو و فرکانس رادیویی در نگهداری و ایمنی موادغذایی، پلاسمای سرد برای ضدعفونی کردن محصولات تولیدشده در پروازهای فضایی و وضعیت قانونی پلاسمای سرد در کاربردهای غذایی می باشد که در 384 صفحه نگاشته شده است.
