چهارشنبه, 28 ارديبهشت 1401

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)

  • ساعت : ۱۲:۱۶:۱۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۱۰ 
  • کد خبر : ۱۶۳۹۲۳
نگارش نشریه فنی "روش اصولی نگهداری پیاز خوراكی در انبار" توسط عضو هیات علمی مركز سمنان(شاهرود)

نگارش نشریه فنی "روش اصولی نگهداری پیاز خوراکی در انبار" توسط عضو هیات علمی مرکز سمنان(شاهرود)

به گزارش روابط عمومی مرکز، نشریه فنی با عنوان"روش اصولی نگهداری پیاز خوراکی در انبار" نگارش آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) و خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان منتشر شد. لازم به ذکر است که پیاز از جمله محصولات انباری است که مقاومت نسبتا خوبی در برابر فساد دارد، ولی از آنجا که برای مدت طولانی در انبار نگهداری می شود، در انبار دچار صدمات متعددی شده و ضایعات بالایی دارد. عوامل متعددی قبل از پس از برداشت وجود دارند که کیفیت ماندگاری پیاز را تحت تأثیر قرار می دهند. با دانستن این عوامل و رعایت اصول فنی در مراحل مختلف قبل و پس از برداشت و همچنین انبارداری اصولی می توان این ضایعات را به حداقل رساند. در این نشریه ضمن بیان عوامل موثر بر ماندگاری پیاز در انبار، اصول صحیح انبارداری توضیح داده شده و توصیه های لازم برای افزایش ماندگاری پیاز در انبار ارائه می شود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها